Klacht: Willen niet meedenken

Jamilla7 op 02 juni 2022 over Wellness Giftcard in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen weekend ben ik naar een sauna geweest om mijn giftcard te gebruiken. Helaas bleek deze niet geactiveerd door degene die hem mij cadeau had gedaan en kon ik hem niet inwisselen. Ik mailde naar Wellness Giftcard en ondertussen vroeg ik de activatiecode op bij degene die hem mij cadeau deed (bijna jaar geleden). De kaart is geactiveerd en omdat ik nu nog een maand hem kon gebruiken (termijn van een jaar), vroeg ik om verlening omdat ik komende maand niet in de gelegenheid ben om naar een sauna te gaan. Het antwoord was: nee we verlengen hem niet.

Het jammere is dat ik afgelopen jaar een burnout heb gehad en er nu pas weer een beetje op uit kan. Dit moet ik extreem doseren nog dus zomaar allerlei uitjes doen dat gaat simpelweg nog niet. Erg jammer en raad het dan ook af om deze kaart te kopen als cadeau. Je zadelt iemand eigenlijk op met een verplichting om hem binnen het jaar te verzilveren, mocht je jaar iets anders lopen dan heb je pech. Gezien het een Wellness kaart is met het idee om te ontspannen, lijkt het me de afwikkeling een beetje haaks staan op hoe ze er mee om gaan. Jammer. Voor mij niet meer.

Gewenste Oplossing:

Er kwam geen oplossing, ze hebben niet willen meewerken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wellness Giftcard

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wellness Giftcard nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jamilla7