Klacht: Verlenging card ivm ziekte

Hermanguus op 20 juni 2022 over Wellness Giftcard in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorig jaar september een wellnesscard cadeau gekregen. 2 weken later kwam ik in het ziekenhuis met een gevaarlijke bacterie die een tussenwervelschijf heeft weggevreten en waaraan ik bijna ben overleden. Na 5 weken ziekenhuis kwam er een lange weg van revalideren, waar ik nog steeds mee bezig ben. Mijn card is tot 15 september geldig maar ik ga het niet redden om voor die tijd naar de sauna te gaan dus ik heb om verlenging gevraagd. Die krijg ik niet want ik val buiten de termijn. De kaarten die tot 1 juli geldig zijn, krijgen wel een jaar verlenging. Ik ben een enorme saunafan maar heb niet de financiële middelen om regelmatig te gaan, vandaar dit cadeau van 50 euro van een lieve vriend, die ik nu dus gewoon kan weggooien.
Ik vind dit zo’n slechte service, alsof ik nog niet genoeg gestraft ben. Ik begrijp dat er een grens is maar er zijn toch wel eens uitzonderingen?

Gewenste Oplossing:

Het zou fijn zijn als de kaart verlengd zou worden, al is het maar een half jaar. Daar zou ik al heel blij mee zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wellness Giftcard

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wellness Giftcard nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hermanguus