Klacht: Wel betalen niks leveren

op 23 mei 2021 over SeeYourHeartBeat in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tacx trainerband bestel in maart , geen bevestigingsmail ontvangen …..ik dacht nog…na ruim 2 weken nog niks ontvangen . Heb toen erg vaak geprobeerd te bellen , ze nemen gewoon niet op . Dus mijn product ergens anders besteld . En had t binnen 2 dagen thuis . Dit gemeld aan see your heartbeat dat ik niet langer op t product wil wachten . En graag mijn geld terug wil . En het product wil annuleren. Ik ben tig mails verder het product komt in juni pas een keer binnen volgens hun , maar ik wil gewoon mijn geld terug .

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug ,

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SeeYourHeartBeat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SeeYourHeartBeat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Walter Korbl