Klacht: Wel betaald, niet geleverd en geen geld terug

BendeVente op 03 september 2021 over TrendX.nl in de categorie Internetshops - Algemeen, Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 7 februari 2021 heb ik een winterjas voor 99,95 (vooruit betaald) besteld bij Trendx.nl. Dit zou binnen een paar dagen geleverd worden. Na een week heb ik contact met de klantenservice opgenomen, het product was verlaat en zou zo spoedig mogelijk geleverd worden. Tot aan 03-09-2021 heb ik diverse pogingen ondernomen om (allereerst) mijn pakket geleverd te krijgen en uiteindelijk om mijn 99,95 retour gestort te krijgen, Tot nu toe zonder resultaat: ze reageren nergens op. Ik ben het behoorlijk zat en heb ze op 03-09-2021 een mail gestuurd dat ze voor 24-09-2021 het bedrag op mijn rekening dienen te storten. Daarna stuur ik een deurwaarder op ze af.

Gewenste Oplossing:

Ik wil voor 24-09-2021 € 99,95 op mijn rekening gestort zien van Trendx.nl.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TrendX.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TrendX.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BendeVente