Klacht: wel betaald na drie maanden nog niets ontvangen

op 23 februari 2016 over Zorgtoeslag.nl in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

in december heb ik via jullie site zorgtoeslag aangevraagd, enkele weken hierna moest ik 29,50 euro betalen wat bij mij niet bekend was. Nu drie maanden verder ben ik nog steeds aan het wachten op mijn eerste uitbetaling. Ik heb reeds tweemaal naar de belasting gebeld waar ik te horen kreeg dat ik 22 februari het geld van januari, februari en een voorschot van maart uitbetaald zou krijgen, echter is ook dit niet gebeurt. Nu sta ik een groot bedrag in het rood buiten mijn schuld. Dit vind ik te gek voor woorden. Als er niks snel aan gedaan wordt ben ik genoodzaakt om naar de ombutsman te gaan, dus graag snel actie. Met vriendelijk groet Denée Janssen

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als mijn probleem binnen een tot twee weken opgelost is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zorgtoeslag.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zorgtoeslag.nl nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Zorgtoeslag.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Zorgtoeslag.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Zorgtoeslag.nl

Heeft op 23 juni 2016 om 16:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door deneejanssen