Klacht: Weigering verkoop van een product

op 13 juli 2012 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik sta in Vroomshoop bij de kassa met het spel’idem dito’. De cassiere weigert het om mij dit spel te verkopen (er liggen nog 3 van deze spellen in het schap). Het was die dag beslist om de verkoop van dit spel in Nederland te verbieden, het mag alleen maar in Duitsland worden verkocht?! Ik begrijp de weigering niet en ik vond de cassiere ook bijzonder ONklantvriendelijk!!

Gewenste Oplossing:

Spullen die je niet mag verkopen behoor je uit de winkel te halen en geef die cassieres in vroomshoop ajb een cursus 'fatsoenlijk met de klant omgaan'. Dit was niet de eerste keer dat ze daar onvriendelijk waren. Ik heb inmiddels besloten daar niet meer te winkelen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Action in behandeling genomen

Bericht van Action

6 jaren geleden - We hebben de klant rechtstreeks beantwoord En gaan er vanuit een passend antwoord te hebben gegeven. Klantenservice Action

Alle klachten die gemeld zijn door Quinty2012