Klacht: Weigering van het retourneren van schoenen

op 17 januari 2014 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 17 januari 2014 ben ik naar de Zara te Eindhoven geweest om enkellaarzen te retourneren. Reden hiervan was ze bij nader inzien toch niet naar wens waren. Aangekomen bij de Zara stond ik bij de kassa om het artikel terug te brengen. Na vijf minuten te hebben gewacht, kwam de “manager” naar de kassa om de bon af te tekenen. Ze bekeek de schoenen en weigerde deze in ontvangst te nemen met als reden dat er een regendruppel op de schoen was en ze de schoen zo niet kon doorverkopen. Hier was ik niet van gediend. Eindstand: schoenen mocht ik niet retourneren.

Gewenste Oplossing:

Dat de schoenen geretourneerd kunnen worden, waarbij ik mijn geld terugkrijg. En een excuses van de roodharige manager.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nietvangediend