Klacht: Weg van Internet!!!

op 26 december 2012 over budgethouse.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 11 dec 2012 een Soundbar besteld als kerstcadeau voor mijn familie. Op de webshop was deze voorradig dus in de winkelwagen en betaald. Gelijk een bevestigingsmail ontvangen en toen….. werd het stil. Bellen, bellen en nog eens bellen waar mijn gekochte artikel bleef? Niet op voorraad dus en we gaan het bestellen, werd er verteld. Komt bekend voor toch mensen? Ik ben nu 2 weken verder na 5 telefoontjes is er nog geen enige progressie. 3 dagen geleden maar een mail gestuurd om te annuleren en mijn geld terug te vragen. Tot nu toe geen reactie. Intussen een heleboel reviews geleden over deze toko. Allemaal misleiding. Dit zal wel een heleboel heibel geven om mijn 514 euro terug te krijgen. Gewoon oplichterij en iedereen die gezeik heeft met dit bedrijf, gewoon aangifte doen!!!

Gewenste Oplossing:

Per direkt mijn centen terug!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over budgethouse.nl

Alle klachten die gemeld zijn door firefred