Klacht: Weer te laat

op 22 mei 2020 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas komt Qbuzz telkens te laat. De trein die hierop aansluit mis ik dan ook telkens wat voor erg veel frustratie levert. Ik stap op bij blauuwweg oost en telkens flikt Qbuzz het om vanaf de beginhalte (2 haltes) 5 minuten te laat te komen. Dit is bloedirritant als je je trein moet halen en de bussen via de coronadienstregeling rijden.

Gewenste Oplossing:

Niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]