Klacht: Storend oplichting

Jami1987 op 23 augustus 2017 over Weekendje Genieten in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben zojuist gebeld door meneer. Mes van Mediation Agency die zegt dat er een openstaand bedrag is van 199€,- bij Weekendje Genieten. Dit was eerst 79€,- en is van 2016. ALs ik niet betaal dan word het an een deurwaarder overgedragen en wordt het 480€,-.
Ik weet zeker dat ik dat telefonisch afgezegd heb binnen de termijn van 14 dagen. Het incassobericht mocht ik als niet beschouwen gezien van de telefoniste en alles zou geregeld zijn. Er wordt nu gezegd dat ze bandopname hebben van het akkoord, maar ze hebben dus geen bandopname van het afzeg-gesprek. Ook is er bewijs dat er 3 mails naar mij gestuurd zijn. Helaas maar ik heb ze nooit ontvangen!!
En net 1 minuut na het telefoongesprek krijg ik een smsje van weekendje genieten, dat ik die 199€,- moet betalen.
Als het zo zou zijn,dat ik die emails binnen kreeg, dan had ik zelf wel eerder contact met dat bedrijf opgenomen. Bewijs is er na een jaar niet meer en sowieso niet als het telefonisch afgehandeld werd,ook al is toen daarvan ook bandopnamen gdaan,welke nu in eens niet bestaat en aan de klachten hier te zien, ben ik niet de enige die ze proberen op te lichten.

Gewenste Oplossing:

Als dit bedrijf ophoud met mensen op te lichten en oik geen last meer van ze heb.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Weekendje Genieten

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Weekendje Genieten nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door