Klacht: Weekend aanbieding mascara van Lorial nergens verkrijgbaar

op 17 juli 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In drie zaken geweest van Kruidvat zowel vroeg als laat nergens meer mascara van Lorial miss Hippy te verkrijgen Steeds was het antwoord uitverkocht .Als de zaak een uur open is en alles is uitverkocht klopt toch niet .Ik vind dit niet klantvriendelijk en ik kan U verzekeren dit is echt niet de eerste keer Ik baal als een stekker en meerdere met mij Wat doen we hieraan Kruidvat ????????????????

Gewenste Oplossing:

Als er voldoende aanbiedingen zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door omaengel@live.nl