Klacht: website Zuidbroek kan niet inloggen

op 28 augustus 2016 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vraag een nieuw wachtwoord aan en krijg deze niet. Deze klacht loopt al maanden. Gemeld bij de balie maar daar wordt niets mee gedaan en het wordt niet op mijn Valk Loyal account bijgeschreven. Ik doe mee aan het programma Valk Loyal, maar mis hierdoor de kortingen van meerdere nachten en bouw niets op. Wanneer ik bij Westerbroek inlog zijn er geen problemen.

Gewenste Oplossing:

van de afgelopen bezoeken het op mijn Valk Loyal account wordt bijgeschreven. en dat ik normaal kan inloggen op de site.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van der Valk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van der Valk nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Snap het veld niet