Klacht: website van iciparisxl.nl/win niet te bereiken!

op 17 september 2017 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb geprobeerd om op de webside te komen op allerlei manieren, zelfs via home page van uw webside en vond de kras en win ad, maar op het moment dat ik op de link druk, verbind deze me niet, maar vermeld ‘server error’. Ik hoop dat ik mijn code toch nog kan controleren.

Gewenste Oplossing:

Indien ik weet of ik met mijn unieke code iets gewonnen heb!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door I.van Rijn