Klacht: website comfido komt afspraken niet na

op 21 mei 2021 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze website adverteert via facebook comfido.nl heeft al vele mensen benadeeld beloven keer op keer dat je schoenen geleverd worden heb 12 euro terug gehad voor het wachten heb wel 79,90 betaald en geen schoenen gezien. Het schijnt dat Peral shop in Arnhem achter deze website zit Je kunt het bedrijf niet bereiken. Het is een aftakking van comfido. Dus een misleidende site . Ik ben blij dat ik weet waar dit bedrijf zit in arnhem. Eens een keer een kijkje nemen. Misschien staan mijn schoenen daar wel Peral Shop
Dit is mijn bedrijf!
Adres: Groningensingel 943 20
Postcode: 6835 GL
Plaats: Arnhem
Gemeente: Gemeente Arnhem
Regio: Regio Arnhem
Buurt: Vredenburg
Wijk: Vredenburg/Kronenburg kijk eens op de reviews van dit bedrijf

Gewenste Oplossing:

als jullie deze advertenties van facebook verwijderen en ons helpen een aanklacht in te dienen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jose roeleven