Klachten over We Sell Toys

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over We Sell Toys zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van We Sell Toys in de categorie Internetshops - Speelgoed

0 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Bestelde step nooit ontvangen

Klacht van op 27 mei 2015 over We Sell Toys in de categorie Internetshops - Speelgoed

Begin januari 2015 bestelde ik een step op de website van we sell toys. Ik maakte een bedrag van 66,95 euro over op het rekeningnummer NL30ABNA0603135641. Maar ik heb deze step nooit ontvangen. Ik heb per email en telefonisch contact trachten... Lees meer

Wij hebben eind november 2014 een Ajax pyjama besteld. Onze dochter wilde graag een rood/witte. Nou yes gevonden bij weselltoys.nl. We konden meteen via Ideal betalen. Ik denk dat is geregeld. Maar bij nakijken van de mail die we kregen,... Lees meer

Ik heb 29-10-2014 een bestelling geplaatst en meteen betaald. Tot heden niks ontvangen! Daarom steeds maar mailen en krijg geen reactie van ze. De telefoon klinkt als afgesloten. Ik ben helaas niet de enige met klachten over deze webshop! Nu... Lees meer

totaal geen reaktie

Klacht van op 02 december 2013 over We Sell Toys in de categorie Internetshops - Speelgoed

Bestelling geplaatst,een voetbalshirt en voetbal en direkt betaald, op 9 november 2013, na meerdere mailtjes te hebben gestuurd en geen antwoordt te hebben gekregen, stuurde ik een mail waarin ik vertelde aangifte te doen van oplichting kreeg ik een mail... Lees meer

leveringsproblemen

Klacht van op 04 oktober 2013 over We Sell Toys in de categorie Internetshops - Speelgoed

na bestelling&betaling niets meer gehoord. 2x gemaild, geen reactie. Telefoonnummer is niet in gebruik. Toen ik per mail dreigde met aangifte kreeg ik direct reactie en was er pakketje onderweg. Helaas het verkeerde artikel.Denk 3x na voor je hier besteld. Dit... Lees meer

Geen gehoor mickey mouse Dekbedovertrek

Klacht van op 08 augustus 2013 over We Sell Toys in de categorie Internetshops - Speelgoed

Mail ontvangen, product niet op voorraad terug gemaild dat ik me geld terug wil, geen reactie opgegeven.. Geprobeerd te bellen, tel nr niet in gebruik. Adres waar het bedrijf hoort te zitten klopt niet. Kortom het lijkt me inderdaad een stelletje... Lees meer