Klacht: wat vervangt Revitalift Total Repair 10?

op 31 oktober 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jarenlang was ik een tevreden gebruikster van de dag- en nachtcrème van L’Oréal Revitalift Total Repair. Deze blijken niet meer te worden geproduceerd door L’Oréal. Helaas krijg ik uitslag van de andere Revitalift dag- en nachtcrème. Ook andere merken heb ik geprobeerd met helaas hetzelfde resultaat. Waarom is dit uit de handel genomen en wat is een vergelijkbaar product van L’Oréal (hopelijk hypo-allergeen)?

Gewenste Oplossing:

Ik zou erg tevreden zijn als Revitalift Total Repair gewoon weer in de handel komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Reactie van de melder van de klacht HBoth

3 jaren geleden - Hartelijke dank, ik ga het proberen.

Alle klachten die gemeld zijn door HBoth