Klacht: wasverzachter veranderd in gel

op 23 september 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de opruiming van mijn zeepkast vond ik nog 4 flessen wasverzachter van Robijn. 2 flessen stralend wit en 2 flessen speciaal voor gekleurde was. Deze was ik helemaal vergeten omdat deze niet goed waren. Beide soorten zijn heel erg dik geworden en zijn nu een soort van Gel geworden. Ik durf deze niet meer te gebruiken omdat ik bang ben dat ik dan vlekken krijg op mijn was. Ik heb destijds al geprobeerd om ze te verdunnen maar ook dat hielp niet. Omdat ze uit de handel zijn denk ik ook dat ze niet goed zijn. Kunt u mij zeggen wat ik hier nog mee kan doen en of ze nog te gebruiken zijn. Mvg. Rita van de Grift

Gewenste Oplossing:

puur & zacht die ook al jaren tot volle tevredenheid gebruik.Als deze vervangen zouden worden door de gewone wasverzachter

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rita@vdgrift.com