Klacht: Wasmachine Twin Dos W1

op 05 mei 2017 over Miele in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nog geen dag blij geweest met deze aankoop van E1600,-!!!!
Stinkt heel snel, vooral als het Miele wasmiddel gebruikt wordt – handdoeken zo hard dat ik ze neer kan zetten, ondanks wasverzachter – machine wordt snel vies: rubber – glas en in de trommel blijven haren en ander vuil achter! En als je dan weet dat er levensgevaarlijke bacteriën kunnen ontstaan…!!
Al meerdere keren een monteur laten komen…en de laatste meldde ook nog eens dat de machine eerder stinkt door het gebruik van vloeibare wasmiddel. Huh?! Waarom ontwerpt Miele dan een Twin Dos met vloeibare middel???

Gewenste Oplossing:

Als ik een andere machine of mijn geld terug krijg!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Miele

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Miele nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J.M. Strien