Klacht: wasmachine stuk na 14 dagen ..na een maand nog niet gemaakt

op 06 juli 2016 over Whirlpool in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na 14 dagen krijg ik een foutmelding op mijn machine. Meer dan een week moeten wachten op een technieker. Die stond op een fout adres en schuld me de huid vol aan de telefoon. Wirlpool gebeld…weer meer een week wachten tot er iemand kwam. Deze dacht het opgelost te hebben maar 5 minuten later stak ik een was in en dezelfde fout. Direct stukken laten bestellen. .een week later kan de technieker niet komen omdat de stukken niet binnen waren…dus weer een week wachten…ik zit met een gehandicapt kind die veel vuil maakt dus eeEemland zonder wasmachine…kunnen jullie zich dat voorstellen? !?!

Gewenste Oplossing:

Vriendelijke behandeling en extra moeite doen om me tussen het drukke schema te nemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Whirlpool

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Whirlpool nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door elkekiequi