Klacht: Wash out gaat niet weg

op 31 mei 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 1,5 week geleden mijn punten blauw gemaakt met de wash out van L’Oréal. Op de verpakking staat dat het naar 5 tot 10 wasbeurten weer weg is. Echter heb ik het nu 10 tot 15 keer gewassen en het blijft blauw/groen. Nu moet ik naar de kapper om het uit mijn haar te laten halen met bleek!

Gewenste Oplossing:

L'Oréal moet de kosten van de kapper vergoeden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 20 juli 2017 om 12:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van het bericht dat wij via klacht.nl ontvingen, hebben wij direct contact met Lisa gezocht. We vinden het erg vervelend om te moeten lezen dat Lisa dit keer teleurgesteld is in ons product. We hebben contact gezocht met Chantal om samen opzoek te gaan naar een passende oplossing. Helaas hebben wij tot op heden nog niets van Lisa vernomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Liesbroers22