Klacht: wanorde in de gangen je komt negers door

op 31 augustus 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ging altijd graag naar het kruidvat maar je komt nog met een kinderwagen rollater en zeker met een rolstoel niet door dozen worden in de winkel gezet voor uit te pakken niet een voor een maar alle tegelijk op iedere hoek worden dozen maar zelf in de gangen staan nog dozen of rekken daar zijn de gangen te klein en te smal voor waar je ook komt in wat voor winkel ook van kruidvat kan dat niet eens beter geregeld worden
maak de rekken hoger dan zijn de gangen vrij met vriendelijke groet J Heumassej-Hovens

Gewenste Oplossing:

dit kan ik niet beschrijven ,ik ben niet te vrede

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bramjoke