Klacht: Wachttijd verlenging rijbewijs

Wijnie Visser op 11 oktober 2020 over CBR in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik op 16/06 2020 mijn gezondheidsverklaring ( gehaald en betaald bij gemeentehuis) op gestuurd naar c.b.r . Maar ik heb nog steeds niets gehoord. Het rijbewijs loopt in november af. Ik heb mijn rijbewijs nodig voor het bezoeken van het ziekenhuis. Ik zou graag willen weten waarom ik nog niets gehoord heb. Met vriendelijke groeten. Wijnie Visser. [email protected]

Gewenste Oplossing:

Als ik bericht van c.b.r krijgt ben ik pas tevreden...

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wijnie Visser