Klacht: Wachttijd klantenservice

Bibi van Keeken op 21 augustus 2017 over LOI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al verschillende keren proberen te bellen, maar de wachttijd bij jullie gaat echt nergens over. Ik heb vanmiddag opgehangen na 25 minuten, omdat ik echt weg moest. Nu probeer ik opnieuw te bellen en sta ik op dit moment al 40 minuten in de wacht. Ik hoor alleen maar dat de telefoon overgaat en krijg geen informatie over hoe lang dit nog gaat duren.

Gewenste Oplossing:

Als de wachttijd naar beneden gaat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar LOI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door LOI in behandeling genomen

Bericht van LOI

6 jaren geleden - Beste Bibi, Hartelijk dank voor je bericht. Mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. We hebben inderdaad te maken met enkele drukke piekmomenten, waarbij de wachttijd helaas langer is geweest dan wenselijk. Aan te raden is om het op een later tijdstip nogmaals te proberen, vaak zijn dit namelijk echt piekmomenten waarop zo'n drukte zich voordoet. Eventueel zou je ons uiteraard ook een e-mail kunnen toezenden via [email protected]. Is er eventueel op dit moment iets waarmee ik jou van dienst zou kunnen zijn? Zo ja, verneem ik het graag! Met vriendelijke groet, Thirza LOI Webcare

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat LOI een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

LOI

Heeft op 01 september 2017 om 12:09 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Bibi,

Helaas heb ik geen nader bericht meer van je ontvangen. Ik ga er derhalve van uit dat je onze Klantenservice te pakken hebt gekregen en je vragen inmiddels zijn beantwoord. Mocht er nog iets zijn waarmee ik je zou kunnen helpen, verneem ik dat uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,
Thirza
LOI Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door