Klacht: Wachten op gewonnen prijs…….

op 05 oktober 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 23 september de mededeling gehad van een kassamedewerker van Kruidvat dat ik een prijs gewonnen heb. Ik heb ook een kassabon meegekregen waarin staat dat ik binnen 24 uur een email krijg met daarin meer informatie……. die 24 uur zijn ruimschoots voorbij, ik heb mijn spambox regelmatig gecontroleerd, en mijn contactgegevens op mijn Kruidvat profiel. Klacht gemeld bij klantenservice. Binnen twee dagen zou nieuwe email volgen. Helaas, geen nieuwe email….Ben ik blij gemaakt met een dode mus?

Gewenste Oplossing:

Excuses van Kruidvat plus uiteraard de gewonnen prijs.......

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Frederik1955