Klacht: Wacht op zending

op 30 juni 2017 over Aktiesport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 19 juni heb ik een bestelling gedaan. Inmiddels heb ik 2x een levering gehad en 3 artikelen binnen. De overige 6 artikelen, die ik overigens wel al heb betaald, hoor ik niets meer van. Ook wordt er niet gereageerd op mijn mail.
Ik vind dit erg slordig en niet erg klantvriendelijk.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik de door mij bestelde en betaalde artikelen ontvangen. Mocht er iets anders aan de hand zijn zou ik graag weten waardoor de vertraging zo oploopt. Communicatie lijkt me toch niet erg onredelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aktiesport

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aktiesport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wendy1976