Klacht: wacht nog steeds op mijn geld.

op 27 juli 2016 over Valuebasket in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 31 mei 2016 een sony Xperia compact z5 compact voor 374 euro’s besteld via de website van Valuebasket omdat mijn telefoon 1 week daarvoor gestolen was. Op 1 juni is mijn tefefoon teruggevonden in de gym, waardoor ik genoodzaakt was om deze aankoop te annuleren. Het geld zou binnen drie weken op mijn rekening gestort worden, echter tot op heden heb ik geen geld teruggekregen en ook niet na meerdere emailwisselingen tussen mij en valuebasket.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden op het moment dat mijn geld teruggestort wordt op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Valuebasket

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Valuebasket nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pureangel