Klacht: Wacht al maand op mijn simkaart

Milliano op 18 december 2013 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een breedband abbo incl iPad. Heb de iPad al een maand maar mijn simkaart waarmee ik hoor te internetten heb ik NOG steeds niet. Ik heb al gebeld aantal keren en langs een t mobile winkel geweest. Met de mededeling dat ze mij niet kunnen helpen zonder een telefoonnummer van het abbo.. Ja hoe moet ik die in hemelsnaam geven als ik juist al een maand op mijn simkaart wacht.. Werd net behandeld alsof ik geestelijk beperkt ben door de klantenservice. Dit is toch niet normaal. Ik wacht al verd*mme een maand en nog steeds niks..

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn simkaart binnen enkele dagen en anders wil ik het opzeggen.. Want dit is gewoon belachelijk voor woorden

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door