Klacht: Wacht al een maand op mijn camera

op 01 mei 2016 over Valuebasket in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 24-03 een Nikon D3200 besteld, omdat deze via ValueBasket toch 60 euro goedkoper was. Heb tot op heden niks mogen ontvangen. Gebeld maar dan krijg je engelse ondersteuning en een slechte lijn waardoor je je contactpersoon heel zachtjes hoort. Daarin werd verteld dat mijn bestelling vertraging op had gelopen, moest er een week later zijn, was er niet. Dit keer gemaild, maar in de mail die ik terug kreeg ook weer over de bestellingsvertraging.

Verschrikkelijk irritant aangezien ik 8 mei een opdracht heb en ik er dus niet op kan vertrouwen dat mijn camera dan binnen is. Geld om bij een ander te bestellen heb ik op dit moment ook niet.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik eindelijk mijn camera binnen krijg, in de hoop nog voor 8 mei.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Valuebasket

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Valuebasket nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RiannedeLeur