Klacht: Wach al sinds juni 2017 op kastdeurtje

op 10 februari 2018 over Home24 in de categorie Internetshops - Meubels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een mooie vitrinekast voor in mijn nieuwe huis. Gevonden via Home24….prima snel geleverd..
maar toen ontdekte ik 1 vd deurtjes met verkeerd om scharnier. Gebeld…gemaild….na lang puzzelen zou helder ziin welk onderdeel ik miste. Maanden wachten…in september eindelijk onderdeel bezorgd…althans dat dacht ik. De verkeerde deur geleverd. Omdat mijn geduld opraakte heb ik gezegd dat ik het zelf wel zou oplossen. Kreeg netjes tegemoetkoming voor ongemak. Tot ik moest vaststellen dat het deurtje dat ik nodig heb zo nauw komt qua scharnier dat ik tegemoetkoming na overleg heb teruggestort en alsnog zou deurtje besteld worden. Het is nu 10 februari en ik heb niks. De klantenservice is prima bereikbaar en behulpzaam…maar ze verschuilen zich steeds achter de leverancier…die leverancier doet dus nu al maanden er over…ik ben benieuwd of ik met 1 jaar mijn kast wel eindelijk af kan maken….ik bestel hier nooit meer!

Gewenste Oplossing:

als het juiste deurtje eindelijk komt en ik tegemoetkoming krijg voor maanden wachten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Home24

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Home24 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sandrakast