Klacht: Waarom zijn er tijden?

op 20 januari 2014 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik reis elke door de weekse dag met lijn 51 en lijn 9 op de heenweg valt het altijd wel mee dan is lijn 51 paar minuten voor of na de aanvangstijd bij mijn halte in borne. Verder is de terug weg vaak minder prettig.. Als ik lijn 9 neem richting hengelo station dan ben ik vaak tegen bijvoorbeeld 15 over op het station dit zou ik dan makkelijk moeten halen om de bus van 19 over te moeten halen, maar deze is dan al weg of hij komt te laat opdagen.. Als die komt, ene keer staat bijvoorbeeld lijn 50 er zelfs nog en die hoort al om 12 te vertrekken dus iets gaat er nog flink mis met alle tijden .. hier door kom ik vaak te laat op werk of school of waar ik dan moet wezen..

Gewenste Oplossing:

Geliever meer aan de exacte tijden houden 19 over is 19 over en niet 14 over al weg zijn of pas om 30 aankomen..

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nandy15