Klacht: waarom moet ik betalen aan Stedin sinds ik woont niet in Nederland

op 22 december 2017 over Stedin in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

I woont buitland sinds september 2010, maar kreeg ik nog steeds betaling van Stedin. Ik heb mijn energie contract opgezeggd. Stedin is niet mijn energie levancier. Ik heb informeerd mijn Taiwan adress maar kreeg ik geen brief wat geburt was. volgens het Nederlands heb ik het recht om per aangetekende brief op de hoogte te worden gesteld. Ik heb het recht om een advocaat te hebben om mijn recht te beschermen. Heb ik gelijk? maar dat doe ik niet

Gewenste Oplossing:

volgens het Nederlands heb ik het recht om per aangetekende brief op de hoogte te worden gesteld. Ik heb het recht om een advocaat te hebben om mijn recht te beschermen. Heb ik gelijk? maar dat doe ik niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Stedin

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Stedin nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ouyang