Klacht: Waarom klanten misleiden met 75%korting

op 19 augustus 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Waarom maakt kruidvat op radio en met alle groen posters ( dat er op staat 75% extra korting op alle artikelen met gele stiker) reclama en dat vervolgens niet helemaal klopt. Het is klanten misleiden en oplichten want Ik heb vandaag heel veel artikelen gekocht waar Ik van dacht dat er 75% Zou eraf Gaan maar toen Ik thuis Kwan zag Ik dat er Geen 75 maar 50% er af was gegaan. Ik voel me erg opgelicht.

Gewenste Oplossing:

Ik Ben helemaal niet tevreden en ik Ben gewoon opgelicht door Kruidvat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Foasia