Klacht: Waardeloze aansluiting en bussen die te laat of helemaal niet rijden

op 30 juni 2019 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds het nieuwe busstation in Zwolle aan de zuidzijde sta ik minimaal 25 minuten te wachten op een bus naar huis of minimaal 25 minuten op een trein. Vanuit lijn 3 maakt het niet uit in welke trein je stapt of vanuit welke trein je met de bus wil, het is dikke drama. Gezien ik meestal met een baby reis is dit een steeds groter wordende doorn in mijn oog. Waardeloos!
Dan de bussen die maar gewoon niet rijden of veel te laat wegrijden. De wachttijd is in mijn ogen al onacceptabel, laat staan als dit gebeurt en dat doet het met enige regelmaat!

Gewenste Oplossing:

Als ik maximaal 15 minuten zou moeten wachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gkramer83