Klacht: Waar is mijn prijs?

op 29 mei 2016 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Mijn dochter werd vandaag, 28 mei 2016, gebeld terwijl we in de auto zaten. Zij is 12 jaar en had kennelijk online meegedaan met een actie van jullie. Volgens de telefonist was ze door naar de volgende ronde en had ze een prijs gewonnen. Omdat ze minderjarig was nam ik het gesprek over. De telefonist begon met het controleren van mijn adres gegevens. Ineens hoor ik “hallo? Hallo? Mevrouw als u mij nog hoort. De verbinding gaat niet goed. De prijs gaat naar iemand anders.” En toen werd de verbinding verbroken. Zat ik met een zwaar teleurgestelde dochter in de auto. Ik wil graag alsnog de door haar gewonnen prijs: haar gegevens zijn: Léan Ponte, Anjerstraat 150, 3333GE te Zwijndrecht.

Vriendelijke groeten, Lesa Huisman 0683255482

Gewenste Oplossing:

Als ze gewoon haar prijs krijgt, wat het ook was.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lesa Huisman