Klacht: W.C papier!!!!

op 05 juli 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo daar, weken geleden heb ik ook al een klacht over jullie W.C. Papier gemeld ! Toen was het al duner maar nu wordt het toch te gek !!!!! Een papieren zakdoekje van jullie is onderhand 3 keer zo dik !!!!!!! . Al neem je 4of5 velletjes je gaat er nog doorheen !!!!!!! Bah !!!!!! Wat is de reden daar van ,een fabrieksfout . Wil hier graag iets over horen???? Toch een Vriendelijke Groet Ida Blom-Kamp.

Gewenste Oplossing:

Als ik hier iets over hoor

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zonnighumeur