Klacht: vrije dagen op nemen van me baas

op 06 mei 2014 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb onlangs 27-04-2014, bij jullie een bestelllng gedaan c00752016299 deze zou op 1-05-2014 geleverd worden hiervoor vrij genomen bij me baas nu werd ik anderhalf uur er voor dat die geleverd zou worden afgebelt omdat de besteling niet klopte heb weer een vrije dag moetten nemen omdat het gister05-05-2014 wel goed is bezorgt ben hierdoor wel 2 vrije dagen voor kwijt is hier een oplossing voor bij jullie ik koop veel bij jullie en wil dit ook blijven doen maar dit vond ik echt een klacht waardt.hoor graag van jullie.

met vriendelijke groet harold schrijvershof.

Gewenste Oplossing:

ik zou hiervoor graag een oplossing willen hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Vitessearnhem1