Klacht: vreselijke reclame, niet aan te horen,zet onmiddellijk RTL 4 op, ik snap trouwens niet dat die Renee Froger die niet kan zingen, hier voor ia uitgekozen, wat een ANTI-reclame!! Nooit zal ik bij jullie een bril kopen

33lautje60 op 30 maart 2018 over Eyelove Brillen in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De meest irritante reclame, die door de. Slechtste zanger Renee Froger wordt neergezet. Ik luister daarom niet meer naar Hilversum 1 Alleen daarom! Iedereen die je spreekt walgt ervan! Goede zaken!!

Gewenste Oplossing:

Wij Zijn tevreden als jullie hiermee stoppen, liefst zo snel mohelijk!} wij kopen nooit bij jullie!”

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Eyelove Brillen over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Eyelove Brillen in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Eyelove Brillen een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Eyelove Brillen

Heeft op 30 maart 2018 om 09:40 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heermevrouw,

Allereerst danken wij u dat u de moeite heeft genomen om ons te laten weten wat u van onze reclame vindt. We hadden natuurlijk liever gelezen dat u de commercials wel leuk zou vinden, maar we begrijpen dat onze nieuwe reclame niet bij iedereen in de smaak valt. Het is in ieder geval niet onze bedoeling om vervelende reclames te maken. Wellicht mogen we van de gelegenheid gebruik maken om uit te leggen waarom we hebben besloten om televisiereclame te maken. We zijn in 2010 met Eyelove begonnen, omdat we vinden dat een mooie en goede bril niet duur hoeft te zijn. Ook geloven we in vaste prijzen, bij ons zijn er dus geen verrassingen aan de kassa. U betaalt bij ons niets extra voor een oogmeting, ontspiegeling van de glazen en een kraswerende laag. Inmiddels hebben we ruim een half miljoen klanten mogen verwelkomen, echter merken we dat nog niet iedereen ons kent, vandaar dat we hebben besloten om tv-reclames uit te zenden. Uiteraard hopen we ook u een keer te mogen ontmoeten in een van onze verkooppunten.
Vriendelijke groet,

Met vriendelijke groet,

Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door