Klacht: Vöuchturen veranderd door jetair

op 09 september 2016 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een auto gehuurd bij Goldcar en dit om op 14 sept af te halen om 9u. Vandaag krijg ik mail van jetair fl dat vluchturen zijn gewijzijgd en dat wij maar om15u30 landen in Alicante. Ik heb onmiddelijk gebeld naar Goldcar en daar lieten ze me weten dat de auto binnen de zes uur moet afgehaald worden en dat ze dit niet kunnen wijzigen. Ik heb wel al de auto betaald. is dit een omgekeerde wereld of zo , ik heb toch de huur betaald vanaf 09uem dit tot maandag 19 sept. Ook is dit nergens terug te vinden op de site of de verkoopsovereenkomsten.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen dat ze dit een uur of twee verlengen, ik kom dezelfde dag toe.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gigilulu