Klacht: Voornamen verkeerd ingevuld : 320 euro !!!

op 10 februari 2018 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Met Ryanair van Eindhoven naar Valencia. Alleen voornamen van mij en m’n vrouw verkeerd ingevuld. 2 minuten werk om te veranderen. Ik moest 320 !!!!!!!!!euro betalen voor dit foutje,zowat m’n hele vakantiegeld voor dat weekend. Ben zeer ontdaan en boos.

Gewenste Oplossing:

Dat ik voor de "grove "fout wat moet betalen ,oke. Maar 320 euro gaat toch nergens meer over??!! Ik ben verschrikkelijk ontdaan omdat ik van mijn AOW gewoon niks te makke heb. Dit uitje voor onze huwelijksdag is slecht begonnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Reactie van de melder van de klacht Heavy Grandpa

1 jaar geleden - Ben benieuwd of dat zo altijd gaat. Ik heb al dikwijls met Ryanair gevlogen maar als dit niet geregeld wordt is het de allerlaatste keer geweest.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Heavy Grandpa