Klacht: voor niets zitten wachten

op 09 juli 2016 over Dynalogic in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al veel langer dan gebruikelijk bezig om een afspraak in te plannen voor het leveren van een telefoon. Vandaag zouden ze tussen 08.00 en 12.00 leveren. Er is niemand komen opdagen. Toen heb ik ze gebeld en kreeg te horen we hebben personeelstekort. Schandalig dat ze niet bellen. Vandaag kunnen ze niets meer doen dus heb ik pech en het kan pas maandag weer.

Gewenste Oplossing:

vandaag nog telefoon leveren!!! het is 12.25 uur.
ik heb het nodig voor mij werk en ik heb al een week onnodige kosten hierdoor.
Onkostenvergoeding want ik betaal mijn verzekering hiervoor om meteen een andere telefoon tot mijn beschikking te hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dynalogic

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dynalogic over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dynalogic nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dynalogic in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dynalogic een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dynalogic

Heeft op 18 juli 2016 om 11:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag mevrouw Schenker,

Hartelijk dank voor uw bericht.

In het systeem zie ik dat uw afspraak d.d. 09-07-2016 niet is doorgegaan, normaliter stellen wij de klant hiervan op de hoogte per e-mail of telefonisch. Ik zal een melding maken bij de desbetreffende afdeling waarom dit niet is gebeurd. Ik wil u dan ook onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak en de vertraging. Ik begrijp dat u compensatie wenst, echter kunnen wij u deze niet bieden.

Ik ben blij om te zien dat uw levering 11-07-2016 succesvol is verlopen.

Verder wens ik u nog een fijne dag toe.

Met vriendelijke groet,
Renate
Wecare Dynalogic

Alle klachten die gemeld zijn door mevrouwys