Klacht: Voor ge lochen

op 03 juli 2017 over BCC in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mij was be looft dat de mij telefoon abelement ook in de genoeg paste als het niet lukte met mobiele hot spot bouw dat was geen doen .Ik mocht op me wel op de composteren en nu me studie ge haalt huis ge vonden .Rust ik dacht ik ga het doen.op die andere manier.zecht de winkel bouw dat kan niet en wij mensen maken ook fouten.ja zech Leker dan het was mij belooft dat het kon.hij deeg zo raar ik bang weet en ben maar ge gaan.sport niet artikel 195292

Gewenste Oplossing:

Kompesatsie ik wil best iets bij lechen 150.00 of maar ijchenlijk hoor ik te krijgen wat ze me belooften te krijgen voor dat wat ik betaalt heb.en zorie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar BCC over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Rubunn