Klacht: VOOR DE GEK GEHOUDEN

op 26 december 2017 over Simpel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

eigenlijk kan ik hier een heel dik boekwerk over schrijven, maar u begrijpt dat ik daar geen zin in heb. Ben zojuist BELACHELIJK te woord gestaan door een werknemer van jullie genaamd Wilfred. De achternaam wilde hij niet zeggen, waarschijnlijk omdat hij dan weet dat die in de problemen raakt. Ik zit drie weken bij Simpel en heb meer problemen gehad dat in 12 jaar bij de KPN. Ongelofelijk! Er worden dingen verzwegen en als je nadien klaagt word je ook voor gek verklaard. Moet wel zeggen dat ik van alle werknemers net wel een correcte medewerkster heb gesproken. Zij adviseerde mij hier een klacht over te melden.

Gewenste Oplossing:

Ik kan echt niets bedenken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Simpel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Simpel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Simpel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Simpel

Heeft op 27 december 2017 om 11:04 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 27 december 2017 om 15:27 geantwoord

Wat heb ik hier nu aan? Ik heb een grote mond gekregen van jullie werknemer naar aanleiding van een te hoge rekening door gebrekkig of niet verschaffen van de juiste info. KPN ole, Simpel Nee.

Alle klachten die gemeld zijn door Benjamin29