Klacht: voor de 5de keer geen levering!!!!!!!!!!!!

op 24 november 2015 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in de leen bakker winkel in venlo een wit ledikant met uitgesneden hartje en lattenbodem (voor mijn dochtertje haar verjaardag 10 november!!!!) Eind oktober besteld.het zou 3 november geleverd worden …niet dus….toen verzet naar 13 november…niet dus…toen 20 november…niet dus…toen 27 november…niet dus…nu zou het 4 december komen…..ik ben benieuwd…mijn dochtertje van 5 jaar al 4 keer teleur moeten stellen….de kleine meid huilen en huilen …al 4 keer!!!!…leen bakker…..dit verdient geen schoonheidsprijs hoor.ik hoop dat U mijn dochtertje eindelijk eens blij kunt maken….doe U best maar eens ….

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het eindelijk eens geleverd word op de afgesproken datum daar wij al 3 dagen hiervoor vrij hebben moeten nemen(kost ons ook al veel geld...voor niks.en als jullie een leuke goed maker hebben ...vooral voor mijn dochtertje!!!.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door loekburhenne@live.nl