Klacht: Voor alle gedupeerden

Klant71 op 29 augustus 2021 over BHSupport.nl in de categorie Lingerie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, onlangs had ik een klacht geplaatst over BHsupport. Ik heb inmiddels mijn geld terug. Het heeft 38 dagen geduurd voor ik mijn geld terug had. Het was knokken. Maar de moeite waard. Op Facebook kwam ik in contact met een andere gedupeerde. Zij heeft een Facebook groep voor gedupeerden van BHsupport gemaakt. U kunt deze vinden onder @BHsupportkomtalweerhaareigenleveringsvoorwaardennietna!!. Hier kunt u ook de reactie vinden welke de bank mij had gestuurd.
Geef niet op en blijf knokken voor uw geld.

Gewenste Oplossing:

Wanneer iedereen zijn/haar geld terug heeft en een oprechte excuses van mevrouw Van Elmpt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BHSupport.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BHSupport.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Klant71