Klacht: Volledige bestelling niet geleverd en geen gehoor

sasofso op 18 februari 2021 over Beter Bed in de categorie Bedden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 19 januari 2021 zouden 2 matrassen, een T-vorm en 2 moltons worden geleverd door Beter Bed. Een dag van te voren een mail ontvangen dat dit verplaatst werd naar 3 februari 2021. Die dag niks meer vernomen. Telefonisch is Beter Bed onbereikbaar.

Gewenste Oplossing:

Hiervoor wil ik graag een compensatie tegemoet zien gezien ik al twee dagen vrij heb moeten nemen om thuis te zijn voor de levering. Daarbij komt ook nog eens dat we inmiddels al maanden op een kapot matras slapen. Dit is geen nette gang van zaken, zeker gezien het bedrijf onbereikbaar is.

Graag ook mijn levering binnen 5 werkdagen alsnog geleverd en hierover vooraf een telefoontje zodat ik thuis kan zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Beter Bed over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door sasofso