Klacht: Voetbal gordel nog steeds niet geleverd

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 28 maart bestelde ik 11 voetbalgordels, voor mijn zoontje en zijn voetbalvrienden.
We zijn vandaag 24 mei en we hebben nog steeds niets. Na een mailtje inderdaad ook een trackingcode gekregen en onze bestelling ligt blijkbaar al sinds 19 april in de luchthaven van Shanghai. Afgelope week nog eens een update gevraagd via mail, geen antwoord meer. Mijn mail wordt zelfs niet meer afgeleverd.

Gewenste Oplossing:

Als ik binnen een redelijke termijn mijn gordels heb
Alhoewel redelijk al lang gepasseerd is...

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Knalkorting.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Knalkorting.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dana.massin