Klacht: Voel mijzelf bekocht daar er in de voorgaande jaren geen correcte trekking werd uitgevoerd.

op 28 april 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voel mij erg misleid, daar er gesuggereerd werd dat er een trekking werd gehouden tussen alle verkochte staatsloten maar in werkelijkheid ook alle niet verkochte Loten meedeelden in de loterij. Het gaf dus een aantoonbare mindere win kans.

Gewenste Oplossing:

Uiteraard begrijp ik dat als ik geen bewijzen meer kan aanvoeren (de loten waar geen prijzen op vielen en contant gekocht waren zijn door mij vernietigd) niets kan aantonen, zou ik het netjes vinden om dan gebruik te kunnen maken van uw aanbod van de gratis loten met eventueel vergoeding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door winkans