Klacht: Voedselvergiftiging filet american

op 10 september 2018 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedeavond, ik heb vrijdag avond filet american gekocht bij de jumbo holtenbroek in zwolle. Zaterdag ochtend en middag hebben ik en mijn moeder een broodje op. Savonds kregen we alle 2 erge diaree tot groen geel aan toe. Ook hebben we heel erg overgegeven. Ik zelfs zo erg dat de ambulance moest komen, omdat ik zo veel leeg liep.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een excuses willen en een vergoeding , zodat het netjes afgehandeld kan worden. Ik heb de ambulance moeten bellen, omdat ik bijna flauw was gevallen en uitgedroogd was. Ik hoop dat u er iets mee kunt zodat we allemaal tevreden zijn. Ook hoor ik meerdere klachten over de filet american van de jumbo in mijn omgeving met de zelfde klachten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lin1994