Klachten over Vlucht-Vertraagd.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Vlucht-Vertraagd.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Vlucht-Vertraagd.nl in de categorie Juridisch

1 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

sinds 2018 process voor claim

Klacht van Tomk87 op 11 november 2021 over Vlucht-Vertraagd.nl in de categorie Juridisch

In 2018 heb ik een claim ingediend i.v.m een geannuleerde Easyjet vlucht. Ik heb nooi wat vernomen van dit bedrijf alleen het volgende infromatie sinds 2018 ... Huidige status: Dossier succes overgedragen aan onze wettelijke vertegenwoordiger Jouw zaak is nu in handen van... Lees meer

Ongevenste e-mails

Klacht van Tanja van Hulsen op 08 juli 2021 over Vlucht-Vertraagd.nl in de categorie Juridisch

Na dat ik mij bijna jaar geleden aangemeld bij Vlucht - vertraagt, kom ik niet van af. Meerdere keren per e-mail aangegeven dat ik wens geen hulp en dat ik mij dossier daarom niet wil compleet maken. Kreig ik geen gehoor,... Lees meer

Geen reactie

Klacht van MartinNed op 06 maart 2021 over Vlucht-Vertraagd.nl in de categorie Juridisch

Mijn dossier is gesloten na mijn betaling 25% van de vluchtsom. Helaas heb ik na mijn betaling nog steeds niet mijn vluchtsom teruggekregen. Het is nu een maand geleden dat ik betaald heb. Ook op mail wordt niet meer gereageerd. Lees meer

In juli 2017 dossier ingediend. Uiteindelijk in december 2019 schikking gevonden met luchtvaarmaatschappij. Sinds december 2019 echter totaal geen reactie meer op mails en vragen op persoonlijke pagina. Easyjet heeft de betaling wellicht naar hen gestort maar sindsdien reageren zij niet meer op... Lees meer

Mijn vlucht van juni 2018 naar Afrika werd geannuleerd en heb daarna vluchtvertraagd.nl (yource bv)ingeschakeld. Zij zouden voor mij bemiddelen om mijn vergoeding te claimen ter hoogte van 400euro. Nadat ik 4 maanden niks had vernomen heb ik ze maar gebeld.(eind oktober) Zij... Lees meer

Ze doen gewoon niets

Klacht van OntevredenWegblijven op 29 juni 2020 over Vlucht-Vertraagd.nl in de categorie Juridisch

3jaar wacht ik al op antwoord van vlucht vertraagd. Heb ze reeds meerdere mails gestuurd steeds zonder succes. Ipv reclame te maken voor corona vluchten te claimen, zouden ze beter eerst oude dossiers afhandelen. Ze doen nu al niets. Zoek iemand... Lees meer