Klachten over Vlucht-Vertraagd.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Vlucht-Vertraagd.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Vlucht-Vertraagd.nl in de categorie Juridisch

8 klachten gemeld
1.0 /10
3 stemmen
3

Tijdslijn

In juli 2017 dossier ingediend. Uiteindelijk in december 2019 schikking gevonden met luchtvaarmaatschappij. Sinds december 2019 echter totaal geen reactie meer op mails en vragen op persoonlijke pagina. Easyjet heeft de betaling wellicht naar hen gestort maar sindsdien reageren zij niet meer op... Lees meer

Mijn vlucht van juni 2018 naar Afrika werd geannuleerd en heb daarna vluchtvertraagd.nl (yource bv)ingeschakeld. Zij zouden voor mij bemiddelen om mijn vergoeding te claimen ter hoogte van 400euro. Nadat ik 4 maanden niks had vernomen heb ik ze maar gebeld.(eind oktober) Zij... Lees meer