Klacht: Vlucht twee dagen verplaatst

op 18 september 2018 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een vriendin en ik willen graag op bezoek bij een vriendin die studeert in Sevilla. We hadden geboekt van vrijdag tm woensdag. Drie weken geleden kregen we opeens een mailtje dat onze terug vlucht naar maandag is verplaatst. Nu hebben we dus twee dagen minder.. Na vaak bellen met Rynair die ons niet eens normaal te woord willen staan zeggen ze dat we maar bij een andere maatschappij moeten boeken. Daarna verbreken ze de verbinding van de telefoon. Ik vind het erg onbeschoft dat zij zo met hun klanten omgaan. Ik boek hier nooit meer een vlucht!!

Gewenste Oplossing:

Als we ons geld terug krijgen van de vlucht of onze vlucht kosteloos om kunnen boeken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ingeschepers